ZTE estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor de trei ori fata de anul trecut pentru piata din Romania, ca urmare a implicarii in dezvoltarea retelei 3G a Zapp si a operatorilor alternativi care se dezvolta de la an la an.
"In 2008 vom a
ZTE estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor de trei ori fata de anul trecut pentru piata din Romania, ca urmare a implicarii in dezvoltarea retelei 3G a Zapp si a operatorilor alternativi care se dezvolta de la an la an.
"In 2008 vom avea o crestere de cel putin 300% a cifrei de afaceri datorita colaborarii cu Zapp si Romtelecom, dar si colaborarii cu operatorii alternativi care se dezvolta de la an la an", a declarat Lorian Ovidiu Vintila, marketing and strategy director ZTE Romania. Potrivit reprezentantului ZTE, piata din Romania este foarte importanta pentru companie, fiind o piata in continua dezvoltare.
Compania mai are parteneriate pe piata romaneasca cu operatorii Orange si Vodafone pe segmentul de terminale si cu Romtelecom pe ADSL.
Referitor la POSTelecom, reprezentantii companiei au declarat ca pentru moment este un proiect suspendat si ca asteapta ca Posta Romana sa faca primii pasi pentru dezvoltarea proiectului.Zapp a ales compania chineza ZTE ca furnizor de echipamente 3GOperatorul de telefonie mobila Telemobil, care detine marca Zapp, a anuntat ca producatorul chinez de echipamente si solutii de comunicatii ZTE va fi partenerul si furnizorul oficial pentru extinderea retelei de 450MHz si dezvoltarea celei de 2100MHz.
Parteneriatul strategic cu ZTE se refera la furnizarea de echipamente si servicii pentru ambii operatori Zapp, atat din Romania, cat si din Portugalia.
"ZTE a fost preferat altor vendori, deoarece solutiile dezvoltate de ei ofera cele mai mari beneficii din punctul de vedere al pretului, al calitatii si al functionalitatii.
Implicit, acest lucru va conduce la o mai mare eficienta operationala si tehnologica, avand un efect direct asupra reducerii costurilor si permitand astfel oferirea unor servicii 3G foarte avantajoase pentru utilizatorii Zapp", se arata intr-un comunicat Zapp. In prezent, Zapp se afla intr-un stadiu avansat al pregatirilor pentru lansarea retelei de 2100 MHz si semnarea acestui contract va duce la dezvoltarea imediata a retelei, urmand ca primele servicii de acest tip sa fie disponibile in 19 orase din Romania, cel mai tarziu pana la sfarsitul lunii iunie 2008.Cea mai mare crestere a inregistrat-o pe pietele internationaleZTE a inregistrat o crestere semnificativa pe piata chineza, dar cea mai mare crestere a inregistrat-o pe pe pietele internationale. Compania are parteneriate cu peste 500 de operatori din mai mult de 120 de tari la nivel global.
Furnizorul are peste 40.000 de angajati, dintre care mai mult de 6.000 lucreaza in 96 de birouri la nivel mondial.
Compania cu sediul in Shenzhen, China, este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii de comunicatii din lume, gama lor de produse fiind una completa si care acopera aproape toate sectoarele industriei de telecomunicatii, de la telefonie fixa si mobila, pana la terminale si servicii de suport tehnic si mentenanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.