Obezitatea a devenit un fenomen atat de ingrijorator in Marea Britanie, incat guvernul intentioneaza sa ofere cetatenilor bonuri de masa pentru a-si cumpara mancare sanatoasa din supermagazine. De asemenea, autorii proiectului doresc ca guvernul sa
Obezitatea a devenit un fenomen atat de ingrijorator in Marea Britanie, incat guvernul intentioneaza sa ofere cetatenilor bonuri de masa pentru a-si cumpara mancare sanatoasa din supermagazine. De asemenea, autorii proiectului doresc ca guvernul sa ii premieze pe cei care reusesc sa scape de kilogramele in exces. In Marea Britanie se vorbeste deja de o epidemie de obezitate. Un sfert din adulti si un copil din cinci sufera de aceasta maladie, potrivit statisticilor. Previziunile sunt sumbre, in 2050 estimandu-se ca 60% din populatia tarii va fi obeza. Un alt articol al proiectului de lege sugereaza introducerea cursurilor de gatit obligatorii la scoala, pentru a-i invata pe copii sa-si pregateasca mancare sanatoasa, precum si minimum cinci ore de sport pe saptamana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.