La evenimentul de ieri au participat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, presedintele FRA, Sorin Matei, presedintele de onoare FRA, Iolanda Balas Soter, secretarul general FRA, Ion Buliga si vicele FRA, Gabriela Szabo. Conform comunicatului remis
La evenimentul de ieri au participat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, presedintele FRA, Sorin Matei, presedintele de onoare FRA, Iolanda Balas Soter, secretarul general FRA, Ion Buliga si vicele FRA, Gabriela Szabo. Conform comunicatului remis de forul atletic, "modernizarea bazei sportive Iolanda Balas Soter a devenit un imperativ, in conditiile in care Capitala duce o lipsa acuta de baze sportive la standarde occidentale, care sa ofere posibilitatea practicarii sportului intr-un climat civilizat." Astfel, tribuna cochetului stadion va avea o capacitate de 2000 de locuri, in interiorul careia se va construi o cladire cu trei etaje, unde vor functiona un hotel cu 40 de camere, un restaurant, un centru de recuperare, o sala de fitness, o sala de conferinte, un snack-bar, camere rezervate competitiilor atletice (secretariat si cabine de transmisie), un parcaj subteran si o terasa circulara de 200 mp, inaugurarea fiind preconizata sa aiba loc pana la finele anului. "Este un complex care include tot, nu doar pentru marea performanta ci si pentru cei care vor miscare. Stadionul Tineretului va deveni bijuteria Capitalei", a spus presedintele FRA, Sorin Matei. "Primaria Sectorului 1 are un program de investitii pentru calitatea vietii, iar acest proiect face parte din strategia pentru dezvoltare si sanatate. Acesta este primul parteneriat pentru sportul din Sectorul 1, care ne va permite sa aducem mai usor copiii la stadion", a mentionat si primarul Chiliman.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.