Directorul sportiv al gruparii din liga secunda germana, Fritz Fuchs, a declarat ca spera sa perfecteze cat mai curand transferul atacantului Victoras Iacob de la Steaua, informeaza presa din Germania. "Asteptam raspunsul final de la Bucuresti. Sper
Directorul sportiv al gruparii din liga secunda germana, Fritz Fuchs, a declarat ca spera sa perfecteze cat mai curand transferul atacantului Victoras Iacob de la Steaua, informeaza presa din Germania. "Asteptam raspunsul final de la Bucuresti. Sper sa finalizam actele cat mai curand", a spus Fuchs. V. Iacob a fost inclus de finantatorul stelist Gigi Becali pe lista disponibilizatilor, alaturi de Vasilica Cristocea, Dorel Zaharia, Marius Croitoru si Valentin Badoi, ultimul fiind transferat la "Poli" Timisoara. Inclus si el pe lista neagra, Adrian Neaga a ramas in lot doar la insistentele antrenorului Marius Lacatus si ale managerului sportiv Adrian Ilie. V. Iacob, in varsta de 28 de ani, a jucat 157 de meciuri in Liga I, inscriind 42 de goluri, si a participat cu Steaua in Liga Campionilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.