Presedintele, premierul, dar si majoritatea liderilor politici importanti vor participa la Iasi la manifestarile organizate cu prilejul celebrarii Unirii de la 24 ianuarie 1859. Prezenta celor doi in Piata Unirii va scoate din case - potrivit estima
Presedintele, premierul, dar si majoritatea liderilor politici importanti vor participa la Iasi la manifestarile organizate cu prilejul celebrarii Unirii de la 24 ianuarie 1859. Prezenta celor doi in Piata Unirii va scoate din case - potrivit estimarilor organizatorilor - aproximativ 15.000 de oameni. „Au confirmat prezenta presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu, Ion Iliescu, Mircea Geoana, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, liderul PRM Vadim Tudor si PF Daniel. Plenul Consiliului Local din cadrul Primariei Chisinau, Republica Moldova, a aprobat marti proiectul de infratire cu Iasiul. Decizia a fost luata in unanimitate de consilierii prezenti, deoarece votul a fost boicotat de consilierii partidelor comuniste. „Din 51 de consilieri, doar 26 au fost prezenti si s-a votat in unanimitate, cu amendamentul ca ulterior infratirii dintre Iasi si Chisinau, primarii celor doua municipii trebuie sa contribuie si la infratirea comunelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.