Peste patru milioane de romani si-au facut, anul trecut, analizele gratuit in cadrul programulul national de evaluare a starii de sanatate. Desi Ministerul Sanatatii a distribuit sase milioane de taloane pentru analize, peste 700.000 dintre acestea
Peste patru milioane de romani si-au facut, anul trecut, analizele gratuit in cadrul programulul national de evaluare a starii de sanatate. Desi Ministerul Sanatatii a distribuit sase milioane de taloane pentru analize, peste 700.000 dintre acestea nu au ajuns la destinatie si vor fi retrimise, iar o buna parte dintre cei care au primit documentele tipizate nu s-au prezentat la medic. Ca si in cazul persoanelor aflate in strainatate, si cei care nu au efectuat analizele in cursul anului 2007 le pot face gratuit pana in toamna acestui an. In luna septembrie se va incheia programul national de evaluare a starii de sanatate a populatiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.