Inscrierile se mai fac pana vineri, 25 ianuarie, la unitatea de invatamant in care candidatul a finalizat clasa a VIII-a, iar examenele au loc intre 4-7 februarie. In vederea bunei organizari si desfasurari a sesiunii, Inspectoratul scolar al municip
Inscrierile se mai fac pana vineri, 25 ianuarie, la unitatea de invatamant in care candidatul a finalizat clasa a VIII-a, iar examenele au loc intre 4-7 februarie. In vederea bunei organizari si desfasurari a sesiunii, Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a solicitat conducatorilor scolilor sa mediatizeze corect, eficient si la timp prevederile OMECT 2436/2007. "Directorii unitatilor de invatamant, dirigintii, secretariatele scolilor au obligatia de a informa elevii si parintii interesati. Totodata, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din municipiul Bucuresti vor fi afisate cerintele si calendarul continute in Metodologia Ministerului Educatiei. Comisia municipala Bucuresti va comunica, pana vineri, centrele de testare, unitatile arondate acestora, precum si centrele zonale de evaluare", ne-a declarat Cristiana Mateiciuc, inspector general adjunct ISMB.
Primarul Neculai Ontanu s-a implicat direct in mediatizarea sesiunii speciale a Testelor Nationale, dand dispozitie reprezentantilor Directiei invatamant din cadrul Primariei Sectorului 2 sa ia toate masurile necesare pentru ca tinerii sa fie informati la timp. In paralel, edilul se ocupa si de dezbaterile pe marginea proiectelor noilor legi ale Educatiei, ce se desfasoara in licee si colegii din aceasta zona a Capitalei, pana pe 17 februarie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.