PSD se va intalni, in cursul acestei saptamani, cu reprezentantii sindicatelor, pentru a cauta solutii privind amanarea datei liberalizarii pretului la gaze naturale din import, a anuntat, ieri, dupa sedinta BPN a partidului, vicepresedintele Cristia
PSD se va intalni, in cursul acestei saptamani, cu reprezentantii sindicatelor, pentru a cauta solutii privind amanarea datei liberalizarii pretului la gaze naturale din import, a anuntat, ieri, dupa sedinta BPN a partidului, vicepresedintele Cristian Diaconescu. "Spre sfarsitul acestei saptamani va avea loc o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din Romania. Vom cauta impreuna sa identificam modalitatile prin care sa-i sprijinim", a declarat Diaconescu.
Cresterea preturilor gazelor naturale in 2008 va fi de mica amploare si nu va avea un impact major asupra inflatiei, potrivit ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian. "Pentru 2008, avem in vedere, impreuna cu Banca Nationala a Romaniei, o temperare a inflatiei. (...) Majorarea preturilor la gaze nu va fi spectaculoasa, iar impactul asupra cresterii preturilor nu va fi unul major", a declarat Vosganian, ieri, intr-o conferinta de presa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.