El a vrut sa o muste de fata, de obraz, dar pentru ca aceasta s-a smuncit si-a infipt dintii intr-o spranceana tinerei. Fata a tipat dupa ajutor, insa nu a fost ajutata de nimeni. Fata a fost internata in Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului Ju
El a vrut sa o muste de fata, de obraz, dar pentru ca aceasta s-a smuncit si-a infipt dintii intr-o spranceana tinerei. Fata a tipat dupa ajutor, insa nu a fost ajutata de nimeni. Fata a fost internata in Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului Judetean din Targoviste. "Este o plaga anfractuoasa cu lipsa de substanta in regiunea intersprancenara, produsa prin muscatura de om. O sa ramana cu cicatrice si cu semne pentru tot restul vietii. Oricum, necesita o interventie de chirurgie plastica", au declarat doctorii. Potrivit Mediafax, la cateva minute dupa ce a muscat-o pe fata, Ion Oprea a agresat o alta femeie de 57 de ani, pe care a incercat, de asemenea, sa o muste. Femeia a spus ca agresorul i-ar fi aratat organul genital. Barbatul nu s-a potolit, lovind si un tanar de 18 ani care mergea pe strada. "Mi-a dat cu ceva in cap intr-o fractiune de secunda. Mi-a luat toti banii pe care ii aveam la mine, 200 de lei si telefonul mobil", a declarat acesta. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.