Permisiune. Desi ii este frica sa mearga in Peninsula din cauza scandalurilor din ultima perioada, actorul a primit unda verde de la concitadinii sai Desi este foarte ocupat cu filmarile la cel de-al doilea sezon al serialului "Razboiul sexelor", di
Permisiune. Desi ii este frica sa mearga in Peninsula din cauza scandalurilor din ultima perioada, actorul a primit unda verde de la concitadinii sai Desi este foarte ocupat cu filmarile la cel de-al doilea sezon al serialului "Razboiul sexelor", difuzat de postul Acasa TV, Alexandru Arsinel gaseste timp sa se dedice si proiectelor personale. Sambata dimineata, el va pleca spre orasul Palermo, unde va sustine un spectacol in colaborare cu primaria locala pentru romanii plecati la munca in Italia. "Imi era frica sa ma duc sa evoluez pe scena din Italia, avand in vedere conflictele de acolo in care au fost implicati romani si amploarea pe care le-au luat, dar moldovenii mei din Dolhasca, judetul Suceava, mi-au zis sa vin linistit, deoarece au ocupat ei teritoriul sicilienilor", a declarat amuzat Alexandru Arsinel. Acesta a recunoscut ca nu este prima vizita pe care o face in Italia de cand a izbucnit scandalul. "Am mai fost plecat cu teatrul si in toamna, la Roma si Torino, si atunci era si mai rau. Spectacoul facea parte dintr-un program de imbunatatire a imaginii Romaniei peste hotare", a mai povestit actorul. La Palermo, alaturi de Alexandru Arsinel vor mai evolua pe scena si partenera sa din "Razboiul sexelor", Stela Popescu, si cantaretul Gabriel Dorobantu. Cu toate ca este foarte mult timp plecat, sotia artistului nu se plange. "Cea care trebuie sa suporte cel mai mult este sotia mea. Ea este condamnata la asteptare", a mai declarat actorul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.