Un adolescent lefter din Japonia s-a dat drept un prosper om de afaceri si a petrecut in stil mare intr-un club de noapte. Baiatul a intrat intr-un club din Tokyo si, timp de sase ore, a chefuit in stil mare. El a consumat cu animatoarele din bar do
Un adolescent lefter din Japonia s-a dat drept un prosper om de afaceri si a petrecut in stil mare intr-un club de noapte. Baiatul a intrat intr-un club din Tokyo si, timp de sase ore, a chefuit in stil mare. El a consumat cu animatoarele din bar doua sticle de sampanie Dom Perignon, 60 de pahare de whisky, multa bere si cocktailuri. Cum in clubul respectiv se canta karaoke, adolescentul a cantat si cateva melodii impreuna cu animatoarele. Cand a venit, insa, nota de plata, in valoare de 2.000 de euro, baiatul a declarat nonsalant ca nu are niciun ban. Managerul clubului a chemat politia care l-a arestat sub suspiciunea de frauda. In ciuda pagubei aduse, personalul clubului l-a placut pe baiat care, spun ei, stia ce sa comande, a fermecat animatoarele si avea rafinamentul unui tanar bogat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.