Duminica, 16 decembrie 2007, ora 00.54. Giovanni, logodnicul Ioanei, prins de catre paparazzii CANCAN, impreuna cu "amanta" in jeepul lui Range Rover Duminica, 20 ianuarie 2008, ora 14.28. Ioana, fotografiata in timp ce se indrepta singura (la volan
Duminica, 16 decembrie 2007, ora 00.54. Giovanni, logodnicul Ioanei, prins de catre paparazzii CANCAN, impreuna cu "amanta" in jeepul lui Range Rover Duminica, 20 ianuarie 2008, ora 14.28. Ioana, fotografiata in timp ce se indrepta singura (la volanul masinii iubitului ei) catre resedinta familiei prezidentiale A meritat! Fiica cea mare a presedintelui i-a trecut cu vederea escapadele amoroase ale lui Giovanni Francesco, dar, in schimb, are si avantaje! Ioana Basescu dovedeste ca a tras invataminte din experienta cu Bogdan "Bodo" Marin si ca, din punct de vedere afectiv, s-a maturizat. Acum nu mai ia decizii pripite, ci pare mult mai toleranta cu barbatul de langa ea. Fiica cea mare a lui Traian Basescu a trecut, asadar, peste faptul ca logodnicul ei, Giovanni Francesco, a inselat-o cu o secretara, Roxana Nichifor (24 de ani), si a decis sa-i mai acorde o sansa. CANCAN a dezvaluit, zilele trecute, ca Ioana si Giovanni au chefuit, intr-un grup de prieteni, la un restaurant cu specific taranesc din zona Obor, unde nu au ezitat sa se poarte tandru unul fata de celalalt. A fost semnul ca ea si-a iertat iubitul. Cum insa, intr-o relatie, gesturile de iubire ar trebui sa fie reciproce si Giovanni a vrut sa-i demonstreze ca tine la ea. Astfel, el i-a dat Ioanei masina lui, un jeep Range Rover, ca sa umble provizoriu cu ea! Paparazzii CANCAN au surprins-o ieri pe fiica familiei prezidentiale la volanul jeepului lui Giovanni. In jurul pranzului, Ioana s-a dus, singura, la resedinta parintilor sai, probabil ca sa ia masa in familie. Masina pe care o conducea este aceeasi in care logodnicul a fost prins de catre paparazzii nostri, in urma cu o luna, impreuna cu alta femeie! CANCAN a scris la acea vreme despre relatia paralela pe care iubitul Ioanei Basescu o are cu Roxana Nichifor. "Norii negri" care s-au abatut atunci peste dragostea lor par ca s-au raspandit, iar faptul ca Ioana si-a iertat logodnicul a meritat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.