Academia Americana de Film va aduce modificari regulamentului ce sta la baza stabilirii nominalizarilor pentru Oscar. Presedintele comitetului a promis aceasta, dupa ce, saptamana trecuta, lista filmelor ramase in competitia pentru nominalizarea la
Academia Americana de Film va aduce modificari regulamentului ce sta la baza stabilirii nominalizarilor pentru Oscar. Presedintele comitetului a promis aceasta, dupa ce, saptamana trecuta, lista filmelor ramase in competitia pentru nominalizarea la Cel mai bun film intr-o limba straina a ridicat multe semne de intrebare. A fost criticata absenta autohtonului „4,3,2“, a propunerii Frantei pentru Oscar, „Persepolis“, dar si celor din Mexic sau Coreea.

Lista preliminara cu cele noua filme din care vor ramane cinci nominalizate la categoria Cel mai bun film intr-o limba straina a creat un adevarat scandal in presa americana. Se pare ca si de aceasta data regulamentul nominalizarilor pentru aceasta categorie a creat probleme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.