Globus - Publicul isi alege favoritii
Conform traditiei incepute in 2000, la inceputul fiecarui an, Circ & Variete Globus continua sirul premierelor, transformand si luna ianuarie intr-o adevarata sarbatoare a spectacolelor de senzat
Globus - Publicul isi alege favoritii
Conform traditiei incepute in 2000, la inceputul fiecarui an, Circ & Variete Globus continua sirul premierelor, transformand si luna ianuarie intr-o adevarata sarbatoare a spectacolelor de senzatie. Desfasurandu-se sub forma unui concurs, pe toata durata show-urilor de gala, publicul isi va alege favoritii, votandu-i cu ajutorul unor buletine primite la intrare, intregul eveniment desfasurandu-se, ca intotdeauna, sub sloganul “Tu votezi castigatorii”. In urma cu opt ani, ideea de la care s-a pornit organizarea primei editii a fost aceea de a prezenta publicului cele mai bune numere din arta circului romanesc, reunite intr-un singur spectacol. Anul acesta, contextul clasic al desfasurarii Galelor va prinde o nuanta regizorala si artistica menita sa accentueze modernizarea acestui eveniment ce trebuie sa tina pasul cu timpul si cu ultimele realizari ale Circului Globus. Imaginatia efervescenta a unui copil va face ca lumea papusilor sale, o lume plina de personaje misterioase, magicieni, acrobati, dresori si comici, sa prinda viata la avanpremiera din 19 ianuarie, ora 15:00. MAGIE. Si pentru ca lista a fost inceputa cu mister, o sa dezvaluim o mica parte din spectacolul “Bohemia Magic”. Aparitii, disparitii, levitatie, prestidigitatie, iluzionism si eterna intrebare “dar pe asta cum a facut-o?” sunt cateva din secretele bine pazite de cehul Karel Bush. Artistul detine Rangul I in Ordinul International al Artistilor Magicieni, un premiu obtinut pentru dezvoltarea artei magiei, pe langa acestea fiind declarat de doua ori artistul anului in Germania, iar in 2001 a cucerit titlul de “Magicianul Anului”, la nivel mondial. ACROBATI. Acrobatii sunt reprezentati de cei aflati in topul acestei discipline. Provenind de la Circul Mare din Moscova, trupa Rodion a castigat, cu numarul de bara fixa, Clownul de Aur la Festivalul International de Circ de la Monte Carlo. Din Kirghizstan sosesc acrobatii pe cai si sarma inalta - trupa Eshimbekovii. Figurile aproape imposibile, executate in galopul ametitor al cailor iuti de stepa, fac sa creasca nivelul adrenalinei pana aproape de maxim, insa ultimele doze vor fi administrate de Stefan Plesoianu, dresorul roman care a pregatit doua momente speciale. Avanpremiera spectacolului va avea loc azi, la ora 15:00, iar premiera sambata viitoare, la aceeasi ora. Si in zilele de duminica puteti merge sa urmariti show-ul, de la ora 15:00, respectiv 18:30. Pretul unui bilet este de 25 lei pentru stal III, 30 ron (stal II), 40 lei - stal I, 45 lei pentru loja III, 50 lei (loja II) si 60 de lei in loja I.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.