Atractie. Peste 500 de obiecte de valoare ale multimilionarei americane care si-a lasat averea cainelui se vor vinde pe bani grei la New York Leona Helmsley, poreclita "Regina Raului", face bani si dupa moarte. Bunurile personale ale multimilionarei
Atractie. Peste 500 de obiecte de valoare ale multimilionarei americane care si-a lasat averea cainelui se vor vinde pe bani grei la New York Leona Helmsley, poreclita "Regina Raului", face bani si dupa moarte. Bunurile personale ale multimilionarei americane, care a lasat o avere de 12 milioane de dolari cainelui ei, Trouble, vor fi scoase la licitatie pe parcursul acestui an, de casa Christie's din New York. Este vorba de peste 500 de piese, printre care opere de arta, mobilier din secolul al XIX-lea, tablouri semnate de pictori celebri, antichitati si obiecte din argint detinute de aceasta. In plus, se vor vinde si cateva dintre proprietatile imobiliare ale Leonei, banii urmand sa fie folositi in scopuri caritabile. Leona, care a fost casatorita de trei ori si a murit in august trecut, la 87 de ani in urma unui atac de cord, era recunoscuta pentru duritatea sa in afaceri, cat si pe plan personal. De altfel, menajera sa, romanca Zamfira Sfara, a afirmat ca a suferit umilinte greu de imaginat pe perioada cat a fost angajata multimilionarei, dupa moartea acesteia cerand daune pentru suferintele indurate. In 1989, Leona a fost acuzata si judecata pentru evaziune fiscala si a starnit vii polemici cu declaratiile sale privind plata impozitelor. "Noi, bogatasii, nu platim impozite. Doar oamenii de rand sunt obligati sa le plateasca", a afirmat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.