Mihai Traistariu va face cateva drumuri in Marea Britanie, unde va sta cate o saptamana si va urma cursuri de dictie a limbii engleze, coregrafie si styling. Toate astea, spune cantaretul, ii vor fi de folos pentru a patrunde pe piata engleza, acolo
Mihai Traistariu va face cateva drumuri in Marea Britanie, unde va sta cate o saptamana si va urma cursuri de dictie a limbii engleze, coregrafie si styling. Toate astea, spune cantaretul, ii vor fi de folos pentru a patrunde pe piata engleza, acolo unde a semnat un contract cu o casa de discuri, Garden Studios. “Voi pleca in luna martie si voi avea un program destul de incarcat acolo. Lectiile de dictie vor dura in jur de sase ore, in fiecare zi. Dimineata o sa fac si cursuri de coregrafie, iar cele de styling sunt legate de aspectul meu fizic, de stilul vestimentar”, ne-a declarat Mihai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.