Un barbat a fost impuscat si se zbate intre viata si moarte dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, o persoana neidentificata inca a tras sase focuri de arma in acesta si inca doua in usa unui imobil, intr-o scara de bloc din Constanta. Victima,
Un barbat a fost impuscat si se zbate intre viata si moarte dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, o persoana neidentificata inca a tras sase focuri de arma in acesta si inca doua in usa unui imobil, intr-o scara de bloc din Constanta. Victima, in varsta de 42 de ani, este un om de afaceri si patronul unui cunoscut club din Constanta.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Radu Croitoru, a declarat ca victima mergea in vizita la un prieten care locuieste in cartierul Tomis Nord. La intrarea intr-o scara de bloc, barbatul a fost atacat de o persoana ramasa necunoscuta, care a tras opt focuri de arma in acesta, dupa care a fugit. Focurile de arma au fost auzite de vecini care au coborat sa vada ce s-a intamplat si astfel au descoperit victima. Ei au chemat ambulanta care l-a transportat pe barbat la spital. Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta a spus, citat de Mediafax, ca Liviu Bamburic este un om de afaceri constantean, care este patronul unui cunoscut club aflat in zona Peninsulara a orasului. Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, doctorul Florian Stoian, a declarat ca barbatul a fost adus la spital in jurul orei 02.00, avand plagi impuscate pe intregul corp si a fost supus unei interventii chirurgicale, care a durat cateva ore, gloantele afectandu-i organe vitale. Florian Stoian a precizat ca barbatul are perforata vezica urinara si o hemoragie la artera femurala. In urma operatiei, doctorii au reusit sa extraga trei gloante din corpul barbatului, din artera femurala, rinichiul stang si din intestin. Celelalte gloante nu au atins organe vitale si vor ramane deocamdata in corpul barbatului. Medicii s-au confruntat cu mai multe probleme in timpul operatiei, deoarece pacientul a avut perforata vezica urinara si o hemoragie puternica la artera femurala. Starea victimei este foarte grava, iar pronosticul medicilor este rezervat. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au inceput cercetarile pentru identificarea si prinderea persoanei care a deschis focul asupra barbatului. Anchetatorii au audiat ieri mai multe persoane, potentiali martori din cartierul Tomis Nord. Deocamdata, potrivit Mediafax, anchetatorii nu pot face nici o legatura intre Liviu Bamburic si grupurile interlope din oras, barbatul nefigurand in evidentele politiei ca fiind cercetat sau ca avand vreo legatura cu vreo persoana cercetata in legatura cu vreo infractiune. Barbatul este un fost cadru militar, care intrase in afaceri. Anchetatorii mai spun ca au un cerc de suspecti si ca, din primele cercetari, asupra omului de afaceri ar fi tras o singura persoana cu o singura arma, gloantele scoase din trupul barbatului fiind de acelasi tip.
Jaful, putin probabil
Din primele cercetari se pare ca motivul atacului armat nu a fost jaful, deoarece in buzunarul victimei a fost gasita o suma importanta de bani. Omul de afaceri constantean era cautat, potrivit NewsIn, de membrii unei grupari interlope din Constanta la care avea datorii si care se considerau inselati pentru ca le vanduse terenuri la un pret supraevaluat. Mai multi oameni de afaceri au declarat ca acesta a avut o firma care a intrat in lichidare dupa un export masiv de cherestea pentru care nu primise contravaloarea. Potrivit NewsIn, el ar fi detinut mai multe terenuri in zona Corbu, o parte dintre ele fiind vandute la suprapret unor reprezentanti ai unei grupari interlope care controlau un cazinou in statiunea Mamaia. Victima devenise un impatimit al jocurilor de noroc, frecventand cazinourile, iar pentru ca avea datorii, s-ar fi imprumutat cu bani de la diverse persoane. Miercuri spre joi noaptea, el a fost vazut in compania mai multor persoane intr-un club select din Constanta. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.