Jenna Bush, una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush, se va casatori cu prietenul sau, Henry Hager, cu care are o relatie de lunga durata, pe 10 mai, informeaza Reuters. Stirea a fost publicata de revista americana People,
Jenna Bush, una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush, se va casatori cu prietenul sau, Henry Hager, cu care are o relatie de lunga durata, pe 10 mai, informeaza Reuters. Stirea a fost publicata de revista americana People, care citeaza doua surse anonime. Nunta va avea loc la ferma pe care presedintele american o are in Crawford, Texas, potrivit surselor. Un purtator de cuvant din partea primei doamne a Americii, Laura Bush, a declarat ca nu poate confirma sau comenta informatia. "Va fi o nunta restransa", a declarat sursa pentru People, adaugand ca Jenna si-a ales deja domnisoarele de onoare. Jenna Bush s-a logodit, in august 2007, cu prietenul sau, Henry Hager, in varsta de 29 de ani, care provine dintr-o familie de republicani si a colaborat la campania de realegere a presedintelui Bush. Laura Bush a declarat pentru People, in noiembrie, ca i-ar placea ca nunta sa aiba loc la Casa Alba, dar ca va face, bineinteles, ceea ce doreste Jenna. Jenna Bush, in varsta de 26 de ani, a lucrat ca profesoara intr-o scoala din Washington. Jenna a lansat, in toamna, prima sa carte, "Ana's Story: A Journey of Hope" ("Povestea Anei: O calatorie a sperantei"), despre o mama adolescenta din America Centrala infectata cu virusul HIV. Romanul este inspirat din munca ei ca voluntar intern la UNICEF. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.