In mai va fi nunta in familia presedintelui American, George Bush. Una dintre fiicele gemene ale cuplului prezidential, Jenna, se va casatori cu prietenul sau, Henry Hager, cu care are o relatie de lunga durata, relateaza Medifax, care preia o inform

In mai va fi nunta in familia presedintelui American, George Bush. Una dintre fiicele gemene ale cuplului prezidential, Jenna, se va casatori cu prietenul sau, Henry Hager, cu care are o relatie de lunga durata, relateaza Medifax, care preia o informatie Reuters.

Data nuntii a fost stabilita la 10 mai. Reuters precizeaza ca stirea a fost publicata de revista americana People, care citeaza, la randul ei, doua surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. Nunta va avea loc la ferma pe care presedintele american o are in Crawford, Texas, potrivit surselor citate. Un purtator de cuvant al Primei Doamne a Americii, Laura Bush, a declarat ca nu poate confirma sau comenta informatia. "Va fi o nunta restransa", a declarat sursa pentru People, adaugand ca Jenna si-a ales deja domnisoarele de onoare.

Jenna Bush s-a logodit, in august 2007, cu prietenul sau, Henry Hager, in varsta de 29 de ani, care provine dintr-o familie de republicani si a colaborat la campania de realegere a presedintelui Bush. Laura Bush a declarat pentru People, in noiembrie, ca i-ar placea ca nunta sa aiba loc la Casa Alba, dar ca va face, bineinteles, ceea ce doreste Jenna.

Jenna Bush, in varsta de 26 de ani, a lucrat ca profesoara intr-o scoala din Washington. Ea a lansat, in toamna, prima sa carte, "Ana's Story: A Journey of Hope" ("Povestea Anei: O calatorie a sperantei"), despre o mama adolescenta din America Centrala infectata cu virusul HIV. Romanul este inspirat din munca ei ca voluntar la UNICEF.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.