"Probabil ca actiunile Transgaz vor fi introduse la BVB marti sau miercuri", a declarat directorul de oferte publice al Raiffeisen Capital&Investment, Laurentiu Ciocarlan, transmite Mediafax. Drepturile de alocare sunt valori mobiliare negociabil
"Probabil ca actiunile Transgaz vor fi introduse la BVB marti sau miercuri", a declarat directorul de oferte publice al Raiffeisen Capital&Investment, Laurentiu Ciocarlan, transmite Mediafax. Drepturile de alocare sunt valori mobiliare negociabile, emise pe termen scurt, care certifica dreptul detinatorului de a primi actiuni care ii vor fi atribuite la momentul inregistrarii la Depozitarul Central a unei majorari de capital. Aceste instrumente financiare pot fi emise in cazul ofertelor publice primare initiale de vanzare, in vederea admiterii actiunilor pe o piata reglementata si in conditiile in care respectivele actiuni nu sunt tranzactionate pe nici o alta piata. Drepturile de alocare la Transgaz au fost listate la BVB la 19 decembrie 2007.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a emis, saptamana trecuta, certificatul de inregistrare a majorarii capitalului social al Transgaz Medias la 117,73 milioane de lei, in urma ofertei publice initiale derulate de compania de transport al gazelor naturale la BVB. Oferta publica initiala derulata de Transgaz a fost suprasubscrisa de aproape 28 de ori. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.