Se implinesc sase ani de cand casa mea a fost sparta si mi s-au furat cateva coliere din aur si argint, batute cu pietre pretioase, mostenire de familie, pastrate cu mare greutate in anii comunismului. Nu eram acasa nici eu, nici sotul meu, insa veci
Se implinesc sase ani de cand casa mea a fost sparta si mi s-au furat cateva coliere din aur si argint, batute cu pietre pretioase, mostenire de familie, pastrate cu mare greutate in anii comunismului. Nu eram acasa nici eu, nici sotul meu, insa vecinii de bloc l-au vazut pe cel care mi-a spart casa. Cu toate acestea, Politia romana, care are tupeul sa-si puna drept slogan "Siguranta si incredere", nu reuseste sa prinda vinovatul. N-o sa ma refer decat la un singur aspect din perioada anchetei. Politistii m-au pus sa desenez colierele furate, ca pe baza desenelor sa prinda hotul! Au spus ca este singura metoda prin care isi pot face dansii o idee despre bunurile care mi-au fost furate. Atat de buna este ideea pe care si-au facut-o ca, dupa sase ani, hotul nu a fost prins. Va multumesc!


Scrie si tu!
La "Cetateanul"!
Suntem siguri ca si tu ai trecut prin ceva asemanator! Acum ai ocazia ca toata lumea sa stie prin ce ai trecut. Scrie si tu! La "Cetateanul"!
cetateanul@jurnalul.ro sau pe adresa Piata Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucuresti, pentru "Cetateanul"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.