Sansa. Emily a supravietuit tumorilor pe care le-a avut la rinichi si la coloana vertebrala Britanica Emily Clark si-a sarbatorit implinirea a cinci ani intr-un mod mai putin obisnuit. Micutei i-a crescut parul si a fost tunsa pentru prima oara dupa
Sansa. Emily a supravietuit tumorilor pe care le-a avut la rinichi si la coloana vertebrala Britanica Emily Clark si-a sarbatorit implinirea a cinci ani intr-un mod mai putin obisnuit. Micutei i-a crescut parul si a fost tunsa pentru prima oara dupa luni intregi in care a facut chimioterapie si radioterapie pentru tratarea a trei tumori canceroase ce ii macinau rinichii si coloana vertebrala. Parintii lui Emily au descoperit ca fetita lor este bolnava acum trei ani, in timpul unui control medical de rutina. "Sunt foarte mandru de Emily. Nu i-am ascuns de ce boala sufera si i-am explicat ca unui om mare prin ce va trece organismul ei. A fost foarte curajoasa", a povestit Stuart, tatal fetitei. "Este o mare bucurie pentru noi sa vedem ca si-a revenit. Sigur, nimeni nu ne garanteaza ca nu se va mai imbolnavi niciodata, dar, deocamdata, suntem incantati ca se simte bine si s-a intors la scoala", a adaugat acesta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.