"Creierul meu" este un reality-show difuzat incepand de azi la postul online Evo TV. Show-ul il are ca personaj principal pe cel mai mare neurochirurg din Romania, prof. dr Vlad Ciurea, de la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni". In "Creierul meu",
"Creierul meu" este un reality-show difuzat incepand de azi la postul online Evo TV. Show-ul il are ca personaj principal pe cel mai mare neurochirurg din Romania, prof. dr Vlad Ciurea, de la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni". In "Creierul meu", Vlad Ciurea isi joaca propriul rol, acela de salvator de vieti 365 de zile pe an.


FARA EMOTII. Prezenta camerelor de filmat in sala de operatii nu l-a deranjat catusi de putin pe chirurg: "Pur si simplu nu le-am luat in seama, iar peste putin timp am uitat in totalitate de ele. Nu m-am oprit nici o clipa din activitate". Nu doar operatia propriu-zisa a fost urmarita, ci si starea post-operatorie a pacientului. "M-au urmarit si in timp ce-mi faceam vizitele a doua zi dupa interventia chirurgicala", ne-a declarat prof. dr Ciurea. Profesorul ajunge la spital la 6 dimineata, unde il asteapta zeci de oameni la cabinet, face vizita, consulta, iar la 10 incepe operatiile pe creier. Urmeaza inca o serie de consultatii de la 4 dupa-amiaza. Cei care incep interventiile chirurgicale sunt mainile sale drepte, pentru ca apoi profesorul sa vina, ca un guru, "la punct fix", adica opereaza exact punctul critic. Producatorii spun despre aceasta emisiune ca nu are pretentii educative, scopul sau fiind de a atrage atentia ca tumorile pe creier sunt mult mai dese decat acum 10 ani. Show-ul prezinta o noua perspectiva asupra creierului, care in zilele noastre este bombardat din toate partile de actiuni nocive precum: stres, alimentatie nesanatoasa, program defectuos. Pentru un episod se filmeaza cam trei zile pe saptamana. Vor fi 12 episoade de 20 de minute fiecare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.