STEAUA - Campania de achizitii se amana
Finantatorul Gigi Becali a anuntat ieri ca este dispus sa cheltuiasca oricat pentru trei sau patru jucatori de mare valoare, care sa intareasca ofensiva echipei antrenate de Marius Lacatus. T
STEAUA - Campania de achizitii se amana
Finantatorul Gigi Becali a anuntat ieri ca este dispus sa cheltuiasca oricat pentru trei sau patru jucatori de mare valoare, care sa intareasca ofensiva echipei antrenate de Marius Lacatus. Totusi, Becali a spus ca nu se grabeste cu achizitiile, deoarece perioada de transferari se va termina peste mai mult de o luna. “Aduc intariri, fac o echipa puternica in aceasta iarna, nu iarna viitoare. Habibou nu este un jucator confirmat, daca va confirma, o va face la Steaua, daca avem noroc, are doar 20 de ani. Aduc jucatori consacrati, 3-4 jucatori de valoare mare. Nu sunt sigur nici eu in acest moment, mai sunt 40 de zile de perioada de transferari, nu ma grabeste nimeni, o sa fac o selectie, nici eu nu stiu exact pe cine. Lacatus o sa aiba 2-3 atacanti in zece zile, nu conteaza cati bani costa”, a spus finantatorul. Conform unor informatii din presa italiana, unul dintre jucatorii vizati de Steaua este atacantul Roberto Stellone, 30 de ani, de la AC Torino. Suma ceruta de clubul italian pentre transferul lui Stellone s-ar ridica la aproximativ un milion de euro. RATARE. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ca transferul mijlocasului argentinian Emiliano Armenteros, de la echipa a doua a clubului FC Sevilla, a cazut definitiv. “Nu mai exista nici o sansa sa-l luam. Transferul a cazut. Gata, s-a terminat cu el. Probabil ca cei de la Sevilla au nevoie de serviciile lui”, a spus Ilie. Jucatorul dorit de Steaua a fost integralist, duminica, pentru Atletico Sevilla, in partida pierduta cu 1-2 pe teren propriu in fata lui Cadiz, intr-un meci contand pentru etapa a 20-a din Segunda Division. Accidentare Singura achizitie de pana acum a Stelei, atacantul Habib Habibou, s-a accidentat la inceputul sedintei de pregatire de ieri-dimineata. Francezul a suferit o contractura la muschii inghinali si nu a mai putut continua antrenamentul. Habibou, care este imprumutat de la Charleroi pentru sase luni, se va pregati separat timp de cateva zile. De asemenea, Petre Marin a facut ieri antrenament separat fata de coechipierii sai, cu preparatorul fizic Horea Codorean. Fundasul suferise o contractura usoara si a fost menajat pentru a nu risca o accidentare mai grava. Ultimii care au parasit antrenamentul au fost Zapata, Cernea si Vatca. Dupa o prima parte in sala de forta, cei trei portari au lucrat apoi separat cu Andrei Speriatu, timp de o ora si jumatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.