Foto: „Argesul”, Pitesti

Gradina Zoologica din Pitesti, situata in parcul natural al padurii Trivale, adaposteste un numar de 98 de vietati, de la tigri siberieni la caprele de Camerun. Desi dotarile Gradinii Zoologice piteste
Foto: „Argesul”, Pitesti

Gradina Zoologica din Pitesti, situata in parcul natural al padurii Trivale, adaposteste un numar de 98 de vietati, de la tigri siberieni la caprele de Camerun. Desi dotarile Gradinii Zoologice pitestene sunt relativ moderne, iar animalele beneficiaza de conditii bune de ingrijire si de trai, situatia asezamantului nu pare a fi una tocmai roza.

Numai anul trecut, municipalitatea pitesteana a investit suma de 1,3 milioane de lei, in vederea modernizarii gradinii. Pentru anul in curs, in bugetul Pitestiului, adoptat de catre Consiliul local, au fost prevazute alte fonduri, pentru continuarea lucrarilor demarate anul trecut, a declarat Doru Iliescu, directorul Administratiei Domeniului Public din Pitesti, unitate careia i se subordoneaza direct Gradina Zoologica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.