Musko este probabil cea mai mare unitate militara underground din Suedia. Aceasta baza navala a fost construita sub un munte, iar lucratorii au sapat ani de zile in stancile de granit pentru a face loc uriaselor nave de razboi si submarinelor de lupt
Musko este probabil cea mai mare unitate militara underground din Suedia. Aceasta baza navala a fost construita sub un munte, iar lucratorii au sapat ani de zile in stancile de granit pentru a face loc uriaselor nave de razboi si submarinelor de lupta. Aceasta locatie isi are avantajele sale clare: in primul rand nu este expusa si nu poate fi distrusa sub nici o forma, nici macar cu arme nucleare, sustin specialistii. Baza militara este absolut uriasa, soldatii si lucratorii ajungand sub pamant cu autobuze sau autoturisme. Locatia ar fi trebuit sa fie top secret, insa odata cu trecerea timpului, a fost deconspirata. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.