Cursele de automobilism din jurul Palatului Parlamentului se vor desfasura in acest an pe perioada concediilor de odihna (intre 21 si 24 august). Traficul nu va mai fi inchis pe toata durata competitiei, luånd ca exemplu cursa de la Monte Carl
Cursele de automobilism din jurul Palatului Parlamentului se vor desfasura in acest an pe perioada concediilor de odihna (intre 21 si 24 august). Traficul nu va mai fi inchis pe toata durata competitiei, luånd ca exemplu cursa de la Monte Carlo. In plus, pentru a nu inregistra esecul din 2007, pretul biletelor va fi mult mai mic.

Bucurestiul va deveni si in acest an capitala mondiala a motorsportului, cu toate ca in acest oras abia se poate circula cu viteza a doua. Cei mai tari bolizi ai momentului nu vor tine cont in 2008 de aglomeratia existenta in „micul Paris” si vor ambala la maximum motoarele pe cei 3 kilometri ai circuitului din jurul Casei Poporului. Totusi, unele imbunatatiri vor fi aduse fata de editia trecuta.

Traficul nu va mai fi blocat pe toata durata evenimentului
Cel mai important eveniment automobilistic sportiv gazduit vreodata de tara noastra, Bucharest Challenge, va suferi unele modificari fata de editia de anul trecut. In aceste zile se pun la punct ultimele detalii referitoare la circuitul din jurul Palatului Parlamentului si ele vizeaza in principal fluidizarea circulatiei di n capitala pe perioada desfasurarii evenimentului. In 2007 au fost o multime de contestatari ai acestei competitii, acuzele vizand in principal blocarea unui oras si asa sufocat de masini. Bucurestenii isi aduc aminte cu groaza de perioada 10-23 mai, cand mai multe artere din jurul Casei Poporului au fost inchise. „Acum avem experienta si va fi mult mai bine. Acesta este si scopul nostru pentru aceasta a doua editie, astfel ca punem pe hartie un plan pentru a nu mai exista timpi mari de blocare a traficului. Concret, parte dintre artere vor fi deschise circulatiei, ca la Monte Carlo, pentru ca dupa fiecare cursa sa se poata circula aproape normal. Mult mai important este faptul ca in acest an cursele se vor desfasura pe perioada in care lumea este plecata in concedii, mai exact intre 21 si 24 august, aceste date fiind deja incluse in calendarul international.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.