Steaua a plecat ieri dimineata, de pe Aeroportul "Henri Coanda", in Spania, la Oliva Nova - Valencia, in primul stagiu de pregatire al acestei ierni, programat in perioada 9-19 ianuarie, perioada in care va juca si un amical, pe 17 sau 18 ianuarie
Steaua a plecat ieri dimineata, de pe Aeroportul "Henri Coanda", in Spania, la Oliva Nova - Valencia, in primul stagiu de pregatire al acestei ierni, programat in perioada 9-19 ianuarie, perioada in care va juca si un amical, pe 17 sau 18 ianuarie, cu Wisla Cracovia. Lotul deplasat de gruparea ros-albastra ii cuprinde pe Zapata, Cernea, Vatca - portari, Golanski, I. Rada, D. Goian, Nesu, Ghionea, E. Baciu, P. Marin - fundasi, Radoi, Bicfalvi, Ov. Petre, Nicolita, Plesan, Lovin, R. Surdu - mijlocasi, Val. Badea, N. Dica, Habibou, Neaga - atacanti.
Managerul sportiv Adrian Ilie a anuntat ca Badoi, Cristocea, M. Croitoru, Zaharia au fost pusi pe lista de transferuri, in timp ce V. Iacob urmeaza sa fie supus unei operatii, iar Ninu, care acuza probleme medicale, va ajunge in aceste zile in Spania. Singura noutate din lot este Habibou, imprumutat pana la vara de la RSC Charleroi. Steaua negociaza aducerea a inca doi atacanti si a mijlocasului Dino Eze de la Gloria Buzau, dar nigerianul nu pare sa fie dorit de antrenorul Marius Lacatus. De asemenea, presedintele lui Panionios Atena, Constantinos Tzakiris, a declarat ca a primit o oferta de la Steaua pentru mijlocasul argentinian Dario Fernandez, suma de transfer vehiculata fiind de 700.000 de euro. In schimb, "Fiara" a cerut pastrarea lui Neaga in lot. "Avand in vedere planurile noastre, am hotarat ca Neaga sa ramana si sa se pregateasca. Daca vom conta pe el si in retur? Totul e posibil si in functie de transferurile care se vor face", a comentat Lacatus. Despre disponibilizati, Lacatus a spus: "Nu sunt momente tocmai placute pentru ei. Nu poti sa treci cu vederea ce au facut pentru Steaua, nu trebuie sa te faci acum ca nu stii de ei. Au ramas acasa jucatorii pentru care sunt oferte, pentru care se discuta si incercam ca intr-un timp cat mai scurt sa rezolvam situatia lor intr-un mod cat mai bun". "Daca Neaga a fost oprit in lot, inseamna ca se poate conta pe el. Nu s-a tinut cont de nimic, ci doar s-a alcatuit lotul care va merge in acest prim cantonament. Ce va fi mai tarziu, vom vedea. Asa, orice jucator poate primi o oferta, Dica poate primi una si sa plece sau Goian, sau altul", a mentionat Adrian Ilie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.