Fitele de vedeta nu sunt un argument suficient de puternic in fata reprezentantului legii, ba chiar, de cele mai multe ori, nu fac decåt sa le afunde pe vip-uri si mai rau in necaz. “Raposatul” Fizz a simtit asta pe pielea lui in c
Fitele de vedeta nu sunt un argument suficient de puternic in fata reprezentantului legii, ba chiar, de cele mai multe ori, nu fac decåt sa le afunde pe vip-uri si mai rau in necaz. “Raposatul” Fizz a simtit asta pe pielea lui in cåteva rånduri, iar Pepe risca o pedeapsa cu inchisoarea de un an si jumatate, cåntaretul spunånd ca de vina este notorietatea lui.

In urma cu vreo doi ani, pe vremea cand Bogdan Croitoru, alias Fizz, mai reprezenta ceva in peisajul artistic din Romania si oamenii se inghesuiau la cantarile lui mai mult sa-i admire blanurile si masina decat vocea, vedeta a avut ceva probleme cu Politia, unele din ele fiind facute publice de catre presa. Astfel, fostul cantaret a intrat in vizorul ofiterilor de la Crima Organizata, marul discordiei fiind prietenia sa cu un individ arestat pentru camatarie, santaj si lipsire de libertate. Fizz neaga implicarea sa in vreun scandal si spune ca nu este prieten cu interlopul resitean, ci ca doar a imprumutat de la el un Porsche pe care l-a folosit la filmarea unui videoclip. Mai mult, atunci cand a fost arestat, Catalin Radu, infractorul, se afla intr-un a partament din Timisoara despre care s-a presupus ca ar fi o proprietate a lui Fizz. Intre timp, se pare ca situatia a fost clarificata si nici o acuzatie nu i s-a pus cantaretului in carca. Acesta a iesit din peisajul muzical si se ocupa mai mult de afacerile cu terenuri, cele de pe urma carora s-a si imbogatit, la urma urmei. Poate ca nu-i merge totusi chiar atat de bine, dat fiind faptul ca paparazzi l-au surprins prin Bucuresti circuland cu masini care nu faceau cinste rangului sau, intens promovat odinioara.

Blanosul Fizz a dat stingerea in club
Tot in vremea sa de glorie, Fizz a mai fost implicat intr-un scandal ce a avut loc intr-un club de pe litoral, pe motiv ca i-ar fi lasat pe toti in bezna atunci cand a incercat sa probeze instalatia de muzica si lumini, dand vina apoi pe DJ pentru situatia creata. Vedeta a negat orice fel de implicare a sa in bataia generala iscata in discoteca, insa politistii sunt de alta parere si baga mana in foc ca l-au vazut pe Fizz cum iesea pe usa din dos chiar in momentul aparitiei lor. Cert este ca totul s-a terminat cu bine, ca in povesti, si nimeni nu a avut de suferit, poate doar DJ-ul pentru ca a fost impiedicat si “a cazut pe scari” alegandu-se in urma ispravei cu multe vanatai si contuzii de parca ar fi fost batut de o discoteca intreaga.

Pepe se crede nedreptatit de judecatori
Se pare ca anul 2005 a fost unul incarcat cu probleme in ceea ce le priveste pe vedetele noastre. Tot pentru o intamplare petrecuta atunci, Pepe a primit o pedeapsa de un an si jumatate inchisoare cu suspendare pentru o bataie pe care i-ar fi aplicat-o unui individ intr-un bar din Bucuresti, in urma careia acesta s-a ales cu un plaman perforat. Mai mult, cantaretul va trebui sa plateasca 20.000 de lei, cu titlu de daune morale, plus 2.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.