Compania britanica EasyJet a transportat anul trecut 38,23 de milioane de pasageri, cu 13,5% mai multi decat in anul precedent, a anuntat, ieri, operatorul aerian low-cost, informeaza Mediafax. Datele includ si calatorii care au achizitionat bilete,
Compania britanica EasyJet a transportat anul trecut 38,23 de milioane de pasageri, cu 13,5% mai multi decat in anul precedent, a anuntat, ieri, operatorul aerian low-cost, informeaza Mediafax. Datele includ si calatorii care au achizitionat bilete, dar nu au mai zburat in cele din urma, intrucat compania nu ramburseaza pretul tichetului, in cazul in care cumparatorul renunta la cursa. Gradul de incarcare, reprezentand ponderea locurilor vandute in numarul total de locuri disponibile, a scazut in schimb cu 1,1 puncte procentuale, la 83,5%. In Romania, pe segmentul de transport aerian low-cost, sunt prezenti, alaturi de EasyJet, si SkyEurope, WizzAir, Blue Air, MyAir si Germanwings.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.