Rumoarea lui 2007 s-a stins incet in linistea nefireasca adusa de sarbatori, de zapada si de marea „plecare“ - a romanilor, ca si a edililor - pentru a-si rezolva cateva probleme personale, „familiare“, legate de schi, distra
Rumoarea lui 2007 s-a stins incet in linistea nefireasca adusa de sarbatori, de zapada si de marea „plecare“ - a romanilor, ca si a edililor - pentru a-si rezolva cateva probleme personale, „familiare“, legate de schi, distractie de sfarsit/inceput de an. Bataliile din supermarketuri s-au potolit, normalitatea „in conditii de iarna“ s-a asternut treptat prin gari, autogari, aeroporturi. Traian Basescu va fi probabil cel care va da semnalul ca pauza s-a terminat si incepe „jocul“. Jocurile pot fi deschise de asa-zisa „mediere“ a lui Basescu, de ieri 7 ianuarie, intre sindicate si Guvern. O astfel de „mediere“ pare necesara din cauza periculoasei paci sociale care ameninta sa se instaureze dupa cresterile salariale prevazute de Executiv pentru 2008. O pace sociala care ar fi total distructiva pentru cei care s-au „hranit“ electoral in 2007 din scandalurile fabricate pentru prostirea mitocanului de rand. „Medierea“ a fost facuta, chipurile, in interesul romanilor, ca „sa traiasca bine&ld quo;.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.