Provocare. Vedeta Pro TV isi exerseaza talentul actoricesc intr-o productie tv despre drama unei familii Cel mai sexy doctor de pe micul ecran incepe anul cu un proiect inedit. Dupa ce a demonstrat ca un medic primar geriatru poate face televiziune
Provocare. Vedeta Pro TV isi exerseaza talentul actoricesc intr-o productie tv despre drama unei familii Cel mai sexy doctor de pe micul ecran incepe anul cu un proiect inedit. Dupa ce a demonstrat ca un medic primar geriatru poate face televiziune si inca foarte bine, Oana Cuzino s-a incumetat sa joace intr-o productie de televiziune realizata pentru postul Acasa TV. Aceasta se numeste "Greseala din trecut" si va avea premiera pe 13 ianuarie, la ora 17.30. Alaturi de ea, vor mai aparea Monica Davidescu si Andrei Aradits, pe care l-ati mai putut vedea in telenovela "Lacrimi de iubire". Telefilmul aduce in atentia publicului o situatie tragica prin care trece un cuplu, din cauza unei fapte necugetate a sotului. Si pe micul ecran, Oana Cuzino interpreteaza rolul unui medic, pe nume Simona Popovici, pus intr-o situatie foarte delicata. Ea trebuie sa ii faca analizele unei femei, Adriana, care tocmai aflase ca sotul ei, Andi, fusese infectat cu virusul HIV, in urma unei aventuri de o noapte cu o prostituata de lux din Franta. Cu toate ca se afla la prima sa experienta actoriceasca, Oana Cuzino a reusit sa faca fata provocarii, fiind ajutata si de faptul ca a interpretat un rol de medic, adica meseria ei de baza din viata reala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.