Dupa mai multe incercari esuate de relansare a carierei sale muzicale in formula solo, fosta componenta a trupei A.S.I.A., Alina Diana Crisan, s-a reorientat catre actorie. Ideea i-a venit dupa ce a interpretat un rol intr-o farsa realizata pentru e
Dupa mai multe incercari esuate de relansare a carierei sale muzicale in formula solo, fosta componenta a trupei A.S.I.A., Alina Diana Crisan, s-a reorientat catre actorie. Ideea i-a venit dupa ce a interpretat un rol intr-o farsa realizata pentru emisiunea "Noaptea erorilor", in care s-a descurcat foarte bine mimand o stare de excitatie foarte puternica produsa de niste asa-zise mancaruri afrodiziace. Incantati de prestatia ei "incinsa", producatorii tv din trustul Intact i-au propus blondei sa continue sa colaboreze cu ei si la alte proiecte. Astfel, cantareata a fost cooptata in echipa care a filmat niste scenete comice pentru programul de sfarsit de an. Si de aceasta data, realizatorii au exploatat potentialul erotic al Alinei, distribuind-o iar in roluri care presupuneau scene in dormitor si conversatii picante. Spre deosebire de fosta sa colega de trupa, Irina Nicolae, care a profitat de show-ul de Revelion pentru a-si lansa primul single solo, Alina pare ca a renuntat sa mai marseze pe muzica, preferand sa se concentreze doar pe actorie, care ii place, se pare, foarte mult. In urma cu doi ani, ea a mai jucat intr-un sitcom difuzat la Antena 1, "Fast-food", care a fost oprit din productie din cauza rezultatelor nesatisfacatoare de audienta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.