Ghinion. Fotbalistii Gabriel Canu si Adrian Olah s-au despartit de prietene dupa ce au aparut in paginile publicatiei Revista oficiala a clubului Poli Timisoara, "Viola", gazduieste aproape in fiecare numar povestea unuia dintre fotbalisti, de la cu
Ghinion. Fotbalistii Gabriel Canu si Adrian Olah s-au despartit de prietene dupa ce au aparut in paginile publicatiei Revista oficiala a clubului Poli Timisoara, "Viola", gazduieste aproape in fiecare numar povestea unuia dintre fotbalisti, de la cum a debutat in sportul rege pana la viata personala a acestuia. Numai ca, pe doi dintre jucatori aparitia i-a costat destul de scump. Gabriel Canu s-a despartit acum mai bine de un an de prietena sa de atunci la doar cateva zile dupa ce ambii au aparut in ipostaze romantice in revista. Un alt fotbalist al echipei a aparut alaturi de iubita sa, in anul 2006, Adrian Olah (acum la Universitatea Cluj) si logodnica lui din acea perioada declarandu-si iubire vesnica. Dupa nici o saptamana, cei doi indragostiti s-au despartit. Astfel, cu greu un fotbalist de-al lui Poli mai accepta acum sa apara alaturi de consoarta in revista clubului, considerand ca acest lucru aduce ghinion.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.