EVENIMENT. Romania va participa, in premiera, la cea de-a zecea editie a Rendez-vous with French Cinema, organizata de Unifrance intre 10 si 13 ianuarie, la Paris. Evenimentul reuneste 350 de distribuitori si 140 de jurnalisti straini, informeaza
EVENIMENT. Romania va participa, in premiera, la cea de-a zecea editie a Rendez-vous with French Cinema, organizata de Unifrance intre 10 si 13 ianuarie, la Paris. Evenimentul reuneste 350 de distribuitori si 140 de jurnalisti straini, informeaza Hollywoodreporter. Peste 80 de proiectii sunt programate pentru intalnirea de anul acesta, printre care si scurtmetraje, "un record care reflecta diversitatea productiilor frantuzesti", dupa cum au declarat organizatorii. La vizionarea de gala va fi proiectata drama de familie a lui Gilles Legrand, "La Jeune fille et les loups", cu Laetitia Casta si Jean-Paul Rouve, si filmul fantasy "Chasseurs de dragons/ Dragon Hunters", regizat de Guillaume Ivernel si Arthur Qwak. (Daniela Titire)   SCHIMBARI LA PRO TV. Amalia Enache va avea un nou partener la pupitrul Stirilor Pro TV de la ora 22:30. Dupa plecarea lui Mihai Codreanu la Parlamentul European, cel care ii va lua locul este Cristian Leonte (foto). Cei doi se cunosc de multa vreme, asa ca nu au existat probleme de compatibilitate. "Am lucrat deja impreuna de multe ori, in proiecte ale redactiei de stiri sau atunci cand am prezentat Galele Ziarului Financiar sau Business Magazin. Functionam excelent impreuna, langa el nu poti avea ezitari sau emotii puternice, pentru ca este extrem de calm si stapan pe el, in orice situatie", isi lauda Amalia partenerul de pupitru. (Adriana V. Paduraru)   PREMIERA. Primul film regizat de Horatiu Malaele, "Nunta muta", va fi finalizat in luna martie, in acest moment lucrandu-se la faza de postproductie, dupa ce filmarile s-au terminat la sfarsitul anului trecut, informeaza Mediafax. Horatiu Malaele a declarat ca bugetul productiei a ajuns la 1 milion si jumatate de euro, filmul fiind co-produs de Castel Film si compania franceza Agat Film et Cie. Pelicula este, dupa cum afirma regizorul, o "tragi-comedie absurda." Distributia reuneste nume mari precum: Luminita Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Dan Condurache, Gheorghe Dinica, George Mihaita si Alexandru Bindea. (Roxana Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.