Un medic de la Maternitatea “Cuza Voda” Iasi este acuzat de culpa medicala si suspectat ca a efectuat un chiuretaj fara ca aceasta interventie sa fie necesara.
Elena Ilie, in varsta de 36 de ani, din localitatea Bosia, judetul Iasi,
Un medic de la Maternitatea “Cuza Voda” Iasi este acuzat de culpa medicala si suspectat ca a efectuat un chiuretaj fara ca aceasta interventie sa fie necesara.
Elena Ilie, in varsta de 36 de ani, din localitatea Bosia, judetul Iasi, s-a internat la Spitalul Universitar “Sfantul Spiridon” crezand ca este gravida. Mama a doi copii, femeia nu isi dorea aceasta sarcina si s-a hotarat sa efectueze un chiuretaj. “Am ajuns la Maternitatea Cuza Voda, m-am prezentat la triaj deoarece aveam o intarziere de ciclu menstrual. Am crezut ca sunt gravida si am solicitat un control ginecologic la dr. Mariana Butnaru. M-a consultat si mi-a spus ca sunt insarcinata in opt saptamani, iar eu am ruga-t-o sa imi faca intrerupere de sarcina. Mi-a solicitat doua sute de lei pentru toate interventiile, m-a internat si m-a dus la chiuretaje, la pavilionul C. Nu mi-a facut o ecografie, cum ar fi fost normal, iar dupa interventie au aparut mai multe probleme”, a afirmat Elena Ilie. Ea a spus ca, la un moment dat, in timpul chiuretajului, o asistenta i-a atras atentia medicului Butnaru ca nu este sarcina, insa medicul ar fi c ontinuat interventia. “Doctorita a spus ca este probabil o tumora, dar interventia a fost finalizata. Dupa chiuretaj, am avut dureri groaznice si a trebuit sa stau zile in sir cu punga cu gheata pe burta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.