Deputatii si senatorii au aprobat, ieri, proiectul de hotarare privind bugetul de venituri si cheltuieli al CNVM pentru anul 2008, care prevede ca 49% din cheltuieli sa fie alocate suplimentarii personalului si majorarii salariilor angajatilor. Proie
Deputatii si senatorii au aprobat, ieri, proiectul de hotarare privind bugetul de venituri si cheltuieli al CNVM pentru anul 2008, care prevede ca 49% din cheltuieli sa fie alocate suplimentarii personalului si majorarii salariilor angajatilor. Proiectul a fost adoptat cu 253 de voturi "pentru" si 91 de abtineri. Presedintele CNVM, Gabriela Anghelache, a declarat ca numarul de angajati ai Comisiei va creste cu 20%. Circa 25% din cheltuieli vor fi destinate construirii sau cumpararii unui nou sediu, a mai spus Anghelache. Ea a precizat ca proiectul de buget tine cont, la capitolul venituri, de rezultatele obtinute in primele noua luni din acest an. Deputatul PDL Gratiela Iordache a criticat, insa, faptul ca proiectul a stat prea putin in comisiile de specialitate pentru a fi studiat serios.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.