Desi Steaua MFA a incheiat turul Ligii Nationale pe locul intai, cu un avans de cinci puncte fata de urmatoarele clasate, UCM Resita si Stiinta Bacau, antrenorii Radu Voina si Nicolae Munteanu au fost demisi de presedintele sectiei de handbal a clubu
Desi Steaua MFA a incheiat turul Ligii Nationale pe locul intai, cu un avans de cinci puncte fata de urmatoarele clasate, UCM Resita si Stiinta Bacau, antrenorii Radu Voina si Nicolae Munteanu au fost demisi de presedintele sectiei de handbal a clubului militar, Constantin Cazacu.  "Eu nu mi-am dat demisia, am fost destituit. Au fost discutii, dar nu pot sa-mi dau seama care sunt motivele. Eu stiu ca un antrenor este demis in momentul in care nu are rezultate, dar Steaua este pe primul loc, iar in Cupa Cupelor a ajuns in optimi", a declarat antrenorul principal Radu Voina, care in acest an a adus Cupa Romaniei in vitrina clubului din Ghencea. Vestea l-a luat prin surprindere si pe directorul sportiv, Stefan Birtalan. "Am ramas cu gura cascata. La intrebarile pe care le-am pus nu am primit raspunsuri argumentate. Nu mi se pare normal ce se intampla", a spus fostul tunar al echipei nationale.     INLOCUITOR. In locul lui Radu Voina a fost numit Dumitru Berbece, de la divizionara secunda SCM Brasov. Berbece a fost un jucator important al Stelei in anii a€™80, multiplu campion national si finalist al Cupei Campionilor Europeni in 1989. Cu echipa Romaniei a castigat medalii de bronz la JO din 1984 si la CM din 1990. Dupa Revolutie a activat mai multi ani in Germania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.