Soprana Elena Stancu si mezzosoprana Antonela Barnat vor fi acompaniate de Iulia Olteanu (la pian) si de grupul vocal "Ministars", condus de soprana Bianca Ionescu. Elena Stancu a absolvit cursurile clasei de canto conduse de prof. univ. dr. Georgeta
Soprana Elena Stancu si mezzosoprana Antonela Barnat vor fi acompaniate de Iulia Olteanu (la pian) si de grupul vocal "Ministars", condus de soprana Bianca Ionescu. Elena Stancu a absolvit cursurile clasei de canto conduse de prof. univ. dr. Georgeta Stoleriu din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, fiind angajata a Filarmonicii "George Enescu". Abordeaza un repertoriu variat, constand in partituri vocal-simfonice, lied-uri, opusuri din epoci si stiluri diverse. Antonela Barnat este absolventa a cursurilor clasei de canto conduse de prof. univ. dr. Georgeta Stoleriu, iar activitatea ei artistica se concretizeaza in opusuri vocal-simfonice, partituri din creatia preclasica sau clasica. Din 2006 este solista a Operei Nationale Bucuresti. Iulia Olteanu a sustinut numeroase concerte si recitaluri in tara si strainatate, fiind pianist oficial al concursurilor de interpretare organizate de Filarmonica din Brasov si al Concursului International "Jeunesse musicales". O nota aparte o constituie prezenta grupului vocal "Ministars", desprins din corul "Minisong". Din programul serii: Vivaldi, Mozart, Offenbach, Felicia Donceanu si colinde traditionale din repretoriul romanesc si universal. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.