Conceptul Corsa OPC ascunde sub capota un nou motor ECOTEC turbo de 1,6 litri, care dezvolta 175 CP si un cuplu maxim de 210 Nm. Caracterul sportiv al masinii este cel mai bine exprimat de performante, ea putand atinge o viteza de top de 225 km/h si
Conceptul Corsa OPC ascunde sub capota un nou motor ECOTEC turbo de 1,6 litri, care dezvolta 175 CP si un cuplu maxim de 210 Nm. Caracterul sportiv al masinii este cel mai bine exprimat de performante, ea putand atinge o viteza de top de 225 km/h si fiind capabila de o accelerare de la 0 la 100 km/h in doar 7.9 secunde. Sasiul sport DSA (Dynamic SAfety) a fost conceput special, iar caroseria a fost coborata cu 25 mm pentru a asigura o conduita dinamica si sigura. Corsa OPC dispune de un kit aerodinamic fata/spate cu un aspect deosebit, de praguri laterale in culoarea caroseriei si de jante din aluminiu de 17 inch. Atentia pentru detalii poate fi lesne observata si la interior, unde scaunele fata sport au fost tapitate cu piele Alcantara albastra, in timp ce panourile portierelor, partile laterale ale scaunelor si portiuni ale plansei de bord au o textura reticulata.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.