Dupa un meci de infarct, pigmentat cu patru reprize de prelungiri, reprezentativa de handbal feminine a Romaniei a invins azi-noapte echipa tarii gazda, Franta (34-31), si s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial.    
Dupa un meci de infarct, pigmentat cu patru reprize de prelungiri, reprezentativa de handbal feminine a Romaniei a invins azi-noapte echipa tarii gazda, Franta (34-31), si s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial.     DEDICATIE. Elevele lui Gheorghe Tadici continua drumul spre medaliile de aur, obiectivul stability inainte de inceperea competitiei, clasarea in locurile 1-4, fiind indeplinit. Intr-o atmosfera ostila creata de cei circa 10.000 de spectatori francezi si macinate psihic de un arbitraj murdar, fetele noastre au luptat admirabil si au adus Romania intr-o noua semifinala de Campionat Mondial. "Am dovedit o putere de lupta excelenta la acest meci. Dupa infrangerea din fata Ungariei le-am spus fetelor ca vom castiga Campionatul Mondial si cred in ele, in toti cei care au contribuit la formarea acestei echipe. Forta grupului si-a spus cuvantul. Dedicam aceasta victorie lui Cristian Gatu si directorului general de la Oltchim", a spus antrenorul Gheorghe Tadici la finalul partidei. Romania va juca sambata impotriva Rusiei, o reeditare a finalei de CM din urma cu doi ani, de la Sankt Petersburg. In cealalta semifinala, Norvegia intalneste Germania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.