Peste 20 de parlamentari au fost surprinsi de presa cu situatia locativa  in vine, dupa ce ridicasera in mod repetat cåte 1.000 de dolari pe luna pentru chirie, desi detineau locuinte in Bucuresti. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a
Peste 20 de parlamentari au fost surprinsi de presa cu situatia locativa in vine, dupa ce ridicasera in mod repetat cåte 1.000 de dolari pe luna pentru chirie, desi detineau locuinte in Bucuresti. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a analizat problema si a decis ca este absolut OK. Iar aici incepem sa avem cu adevarat probleme.

Stiu ca sunt subiecte mai importante pe agenda publica: Basescu isi face partid, romånii au probleme in Italia, Spania si pe unde s-or mai fi raspåndit. As scrie cu placere despre oricare dintre aceste subiecte, daca nu mi s-ar parea ca parlamentarii alesi de noi si-au facut o rutina din sarirea calului. Traim intr-o tara in care firmele trebuie sa justifice pana si o cheltuiala de un leu cu tone de chitante. Daca vrei sa decontezi ceva, de cele mai multe ori bonul fiscal nu este suficient. Trebuie sa-l asortezi cu o factura. Daca mergi sa-i iei un interviu lui Romulus Mailat, sa zicem, cheltuielile decontabile sunt plafonate de lege la cel mult jumatate din baremul unui ministru sau parlamentar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.