Derivative security - titlu financiar a carui valoare este determinata partial de valoarea si caracteristicile unui alt titlu financiar.  Diagonal spread - cumparare si vanzare de optiuni Put sau Call avand acelasi activ suport, dar preturi de e
Derivative security - titlu financiar a carui valoare este determinata partial de valoarea si caracteristicile unui alt titlu financiar. Diagonal spread - cumparare si vanzare de optiuni Put sau Call avand acelasi activ suport, dar preturi de exercitare si date de livrare diferite. Discretionary account - aranjament prin care posesorul unui cont acorda in scris putere juridica unui tert, de obicei broker, de a cumpara sau a vinde fara aprobarea prealabila a posesorului. Se mai numeste si "managed account" sau "controlled account". Dominant future - contract futures pentru care exista cele mai multe pozitii deschise.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.