Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, va ridica primul mall din Republica Moldova printr-o investitie de 50 de milioane de euro, denumit Shopping MallDova, informeaza un comunicat la companiei.
Centrul
Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, va ridica primul mall din Republica Moldova printr-o investitie de 50 de milioane de euro, denumit Shopping MallDova, informeaza un comunicat la companiei.
Centrul comercial va fi construit in parteneriat cu Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piata din Moldova.
Constructia centrului comercial a inceput, iar acesta va fi deschis pentru public in toamna anului 2008 si se va desfasura pe patru niveluri, cu aproximativ 25.000 de metri patrati suprafata inchiriabila.
Mall-ul va avea peste 100 de magazine, un supermarket, parte a unui lant international, care se va intinde pe 2.100 de metri patrati, un cinematograf multiplex cu sase ecrane, o sala de bowling, jocuri electronice interactive si diferite optiuni pentru distractie. Shopping MallDova a fost inchiriat in proportie de 53 la suta, iar printre retailerii care au semnat contractele de inchiriere a spatiilor sau sunt in discutii pentru preluarea unui spatiu comercial in Shopping MallDova putem mentiona: G'Market, Debenhams, Esprit, Cortefiel, Springfield, Olsen, Diverta, Sacoor Brothers, Gameworld, Mc'Donald's, Leonardo, Alina Electronic, Jack & Jones, Vero Moda, Lanidor, Peter Murray, Tommy Hilfiger, Calliope, Terranova, Puma, Reebook, Adidas, Nike, Lacoste, Mango, Motivi, Sisley, Koton, Miss Sixty, Ecco, Bata, Mexx, Levi's, Lee & Wrangler, Kenvelo, Steilmann, Pal Zileri, Olsen, Geox, Salamander, Polo Garage, Otter, S. Oliver.
Traficul vizitatorilor va fi asigurat de scari rulante, un lift panoramic si scari pe fiecare etaj, iar benzile rulante intre niveluri vor asigura o pozitionare vizibila a magazinelor. De asemenea, Shopping MallDova va pune la dispozitia vizitatorilor sai 800 de locuri de parcare in exterior si subteran. Compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piata imobiliara din Romania. Anchor Grup are o indelungata experienta in retail, ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania; Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. In urmatorii ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.