La sectia de oncologie a Spitalului judetean din Targu Mures, Ioan Fiscuteanu a trecut in nefiinta, dupa ce, pe 19 noiembrie, de ziua lui de nastere, suferise o interventie chirurgicala. Actorul, in varsta de 70 de ani, suferea din 2001 de o forma de
La sectia de oncologie a Spitalului judetean din Targu Mures, Ioan Fiscuteanu a trecut in nefiinta, dupa ce, pe 19 noiembrie, de ziua lui de nastere, suferise o interventie chirurgicala. Actorul, in varsta de 70 de ani, suferea din 2001 de o forma de cancer, iar starea lui s-a agravat brusc in ultima luna. Regizorul Cristian Ioan, directorul Teatrului National din Targu Mures, a declarat ca moartea lui este o mare pierdere, si si-a exprimat uimirea ca "in mod bizar", filmul "Moartea domnului Lazarescu", care l-a facut cunoscut in toata lumea, era programat astazi la TVR si ca tot astazi ar fi dorit sa-l distribuie pe Fiscuteanu in "Hangita" de Carlo Goldoni. Inmormantarea va avea loc maine la ora 13.00, la Cimitirul Central din Targu Mures.
Dumnezeu sa-l odihneasca!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.