Valerian Stan, expert in politici publice: "Pana la urma, Regia Protocolului de Stat trebuie desfiintata sau restransa la un minim necesar de protocol, insa aceasta instrainare a bunurilor care sunt proprietatea statului trebuia facuta si ea in acor
Valerian Stan, expert in politici publice: "Pana la urma, Regia Protocolului de Stat trebuie desfiintata sau restransa la un minim necesar de protocol, insa aceasta instrainare a bunurilor care sunt proprietatea statului trebuia facuta si ea in acord cu niste reguli care sa nu sfideze regulile unui stat de drept si ale unei economii libere. (...) Avand o negociere directa, este clar ca posibilitatea de a se obtine pretul cel mai mare pentru asemenea imobile este mult redusa. (...) Cladirile cele mai ravnite sunt in zone dintre cele mai bune din Capitala, in zona Primaverii, ce imi vine acum in minte. Sunt cladiri in stare foarte buna, si de cele mai multe ori de o valoare foarte mare. Ministri, parlamentari, uneori chiar magistrati, alteori inalti ofiteri din armata, din Ministerul de Interne au avut si au asemenea interese. Or cand interesele inaltilor demnitari sunt in joc, evident ca lucrurile merg incet". (sursa: BBC)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.