Reamintim, autoritatile de la Bruxelles au initiat o investigatie, pe baza informatiilor din presa, prin care verifica daca anularea datoriilor si impunerea unor conditii la privatizarea Automobile Craiova reprezinta ajutor de stat. "Sunt sigur ca pr
Reamintim, autoritatile de la Bruxelles au initiat o investigatie, pe baza informatiilor din presa, prin care verifica daca anularea datoriilor si impunerea unor conditii la privatizarea Automobile Craiova reprezinta ajutor de stat. "Sunt sigur ca problema va fi rezolvata in urmatoarele cateva saptamani", a spus Sviggum, la Salonul Auto de la Bologna.
Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Ford of Europe, Tom Malcolm, a declarat, in aceasta saptamana, ca investigatia CE ar putea obliga Ford sa amane productia unui nou model de automobil mic in Romania. Contractul de privatizare a Automobile Craiova cu grupul Ford a fost semnat la mijlocul lunii septembrie. Ford a preluat actiunile detinute de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului la Automobile Craiova - reprezentand 72,4% din capital - pentru 57 milioane de euro, producatorul american angajandu-se la investitii directe de 675 milioane euro pentru modernizarea fabricii si la suplimentarea numarului de angajati. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.