Campionul european la box Sorin Tanasie (foto) este cercetat pentru distrugere si port ilegal de cutit, dupa ce a avariat, sambata dimineata, masina unui tanar craiovean. Incidentul s-a petrecut in fata unui fast-food din Craiova, pugilistul fiind d
Campionul european la box Sorin Tanasie (foto) este cercetat pentru distrugere si port ilegal de cutit, dupa ce a avariat, sambata dimineata, masina unui tanar craiovean. Incidentul s-a petrecut in fata unui fast-food din Craiova, pugilistul fiind deranjat de faptul ca tanarul nu a tinut cont de clientii care asteptau la rand si a intrat in fata. Sorin Tanasie, zis „Pantera”, a oprit, sambata dimineata in jurul orei 6.00 la un fast-food pentru a comanda ceva de mancare. In timpul in care pugilistul statea la coada, un tanar a intrat in fata si, fara sa tina cont de ceilalti clienti care asteptau sa le vina randul, a solicitat cateva produse. Deranjat de tupeul craioveanului, Tanasie i-a cerut acestuia sa stea la rand ca toti ceilalti. Numai ca tanarul nu a vrut sa-l ia in seama, fapt ce l-a iritat pe boxeur. Pentru a nu-l lovi pe craiovean, Tanasie a preferat sa scoata un cutit. A inceput sa taie cauciucurile si sa loveasca masina acestuia. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.