Franta este din nou scena violentelor. Ciocnirile dintre tineri si fortele de ordine in doua dintre suburbiile Parisului, Villiers-le-Bel si Toulouse, reaprind discutia privitor la modalitatea de integrare a imigrantilor marginalizati. Presedintele
Franta este din nou scena violentelor. Ciocnirile dintre tineri si fortele de ordine in doua dintre suburbiile Parisului, Villiers-le-Bel si Toulouse, reaprind discutia privitor la modalitatea de integrare a imigrantilor marginalizati. Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a convocat, ieri, o reuniune referitoare la siguranta, la care trebuia sa participe premierul Francois Fillon, alaturi de mai multi ministri. Sarkozy va convoca si 1.800 de politisti si jandarmi pentru a adresa „tarii un mesaj de mare impact“ referitor la securitate. Orasul Villiers-le-Bel este, pentru a treia noapte consecutiv, teatru de violenta. In acest oras, grupuri de tineri au incendiat masini, au aruncat cu proiectile sau au deschis focul asupra fortelor de ordine. In timpul luptelor de strada 80 de politisti au fost raniti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.