Intel isi va mari cota de piata pana la sfarsitul anului 2007 la 12,5%, pentru a-si mentine prima pozitie la nivel global in productia de cipuri, in timp ce rivalii de la AMD vor iesi din topul primilor 10 producatori, a estimat firma de cercetare iS
Intel isi va mari cota de piata pana la sfarsitul anului 2007 la 12,5%, pentru a-si mentine prima pozitie la nivel global in productia de cipuri, in timp ce rivalii de la AMD vor iesi din topul primilor 10 producatori, a estimat firma de cercetare iSuppli, informeaza Reuters. Samsung Electronics va ramane numarul doi in productia de cipuri, cu 7,4% din piata, in timp ce Toshiba va avansa pe locul trei, surclasand compania Texas Instruments pe pozitia a patra, potrivit iSuppli. Veniturile totale din vanzarea de semiconductori sunt asteptate sa atinga 182 miliarde de euro, in crestere cu 4,1% fata de 2006. In luna septembrie, iSuppli anunta ca se asteapta ca piata sa creasca cu 3,5%, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.